1 lipnja 2023

MBA Open Day - na kampusu

Masterclass & prezentacija

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira MBA Open Day s Masterclass predavanjem profesora dr. sc. Dine Ivana Dogana na temu "Strateško upravljanje i menadžerski ego". Sudjelovanjem na predavanju sudionici će steći iskustvo studiranja na MBA programu ZŠEM-a. Uz sudjelovanje na predavanju, sudionici će upoznati predavače ZŠEM-a i studente, a na prezentaciji MBA programa koja će uslijediti nakon Masterclass predavanja upoznat će dekana dr. sc. Matu Njavru, prodekanicu diplomskog MBA programa izv. prof. dr. sc. Maju Martinović, voditelje MBA koncentracija kao i administrativno osoblje koji će im predstaviti mogućnosti studiranja.

mba open days (1200 × 875px) (5)

MBA Open Day održava se u četvrtak 1. lipnja s početkom u 19 sati na kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa. 

Osim što će MBA Open Day polaznicima dati stvaran dojam studiranja, omogućit će im i umrežavanje te razmjenu informacija i iskustava kako sa studentima MBA programa tako i s Upravom ZŠEM-a te predavačima i administrativnim osobljem.

U sklopu predavanja imat ćemo priliku poslušati Petru Božić koja se odlučila za program s dodatnom diplomom u suradnji s Kedge Business School te Vedrana Raspovića, direktora nabavnog lanca za TŽV Gredelj koji je završio Executive MBA program.

Nakon stručnog predavanja i prezentacije MBA programa druženje će se nastaviti uz osvježenje na terasi Linea bara na kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa. 

 

Kome je namijenjen MBA Open Day:

  • osobama koje razmišljaju o upisu na MBA program
  • osobama kojima je dosta stagnacije u karijeri
  • onima koji se žele nastaviti školovati na MBA programu
  • osobama koje su radoznale i žele se umrežiti s našom MBA zajednicom
  • studentima i profesorima MBA programa

Dino Dogan

Dr. Dogan dekan je Luksemburške poslovne škole u Luksemburgu. Također, osnivač je i generalni direktor zagrebačke tvrtke za poslovno i menadžment savjetovanje Dogan Consulting doo. Tijekom godina bio je gost profesor na Ekonomskim fakultetima Sveučilišta u Stuttgartu i Zagrebu te Poslovnoj akademiji u Stuttgartu. Dr. Dogan je viši predavač na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Suosnivač je Njemačke međunarodne škole u Zagrebu i zagrebačke zaklade Znanje na djelu. Od 2012. do 2014. godine bio je predsjednik Njemačkohrvatske industrijske i obrtničke komore u Zagrebu, a danas je počasni predsjednik komore. Bio je savjetnik jedne zapadnoeuropske vlade. Dr. Dogan je član Savjetodavnog odbora ICT tvrtke GDi d.o.o. Član je Rotary kluba Zagreb. Dr. Dogan je autor brojnih stručnih i znanstvenih članaka i knjiga.

mba open days (880 × 792px) (1200 × 875px) (2)

Maja Martinović

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završila International Faculty Development Program na IESE Business School u Španjolskoj. Na ZŠEM-u predaje kolegije iz područja strateškog marketinga, vrši dužnost predstojnice Katedre za marketing i turizam te prodekanice diplomskog MBA studija. Predavala je na MBA studiju Barcelona Management Instituta te na MBA studiju Sarajevo Graduate School of Business u suradnji s Texas A&M University-Commerce i Burch University (IBU). Danas surađuje s Luxembourg School of Business te je suvoditeljica studija Doctor of Business Administration (DBA) od Sheffield Hallam sveučilišta.

mba open days (600 × 280mm) (880 × 792mm) (1200 × 875mm) (1)