12 lipnja 2024

MBA Open Day: "Bihevioralni dizajn susreće ljudske potencijale"

Masterclass & prezentacija

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira MBA Open Day s Masterclass predavanjem profesorice dr. sc. Andrijane Mušure Gabor na temu "Bihevioralni dizajn susreće ljudske potencijale". Predavanje će publiku uvesti u područje primijenjene bihevioralne znanosti s ciljem poticanja na pozitivne promjene u ponašanju. Radi se o popularnim tehnikama bihevioralnog dizajna i nudginga, koji na velika vrata ulazi u organizacije koje traže dodatan set alata u upravljanju ponašanjem svojih zaposlenika.

mba open days

Sudjelovanjem na predavanju sudionici će steći iskustvo studiranja na MBA programu ZŠEM-a. Uz sudjelovanje na predavanju, sudionici će upoznati predavače ZŠEM-a i studente, a na prezentaciji MBA programa koja će uslijediti nakon Masterclass predavanja upoznat će dekana dr. sc. Matu Njavru, prodekanicu diplomskog MBA programa izv. prof. dr. sc. Maju Martinović, voditelje MBA koncentracija kao i administrativno osoblje koji će im predstaviti mogućnosti studiranja. 

MBA Open Day održava se u četvrtak 12. lipnja s početkom u 17.30 sati na kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa u dvorani PBZ. 

Osim što će MBA Open Day polaznicima dati stvaran dojam studiranja, omogućit će im i umrežavanje te razmjenu informacija i iskustava kako sa studentima MBA programa tako i s Upravom ZŠEM-a te predavačima i administrativnim osobljem.

Kome je namijenjen MBA Open Day

  • Osobama koje razmišljaju o upisu na MBA program
  • Osobama kojima je dosta stagnacije u karijeri
  • Osobama koje se žele nastaviti školovati na MBA programu
  • Osobama koje su radoznale i žele se umrežiti s našom MBA zajednicom
  • Studentima i profesorima MBA programa

dr.sc. Andrijana Mušura Gabor

Dr.sc. Andrijana Mušura Gabor među prvima u Hrvatskoj je 2013. godine doktorirala ekonomsku psihologiju pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) predaje na preddiplomskom i diplomskom studiju niz kolegija koji uključuju primjenu psihologije u području ekonomije, marketinga i organizacije. Predaje na hrvatskom i engleskom jeziku. Dugi niz godina vodi institucionalna istraživanja na ZŠEM-u, što uključuje mjerenja zadovoljstva i prediktivnu analitiku. Usavršavala se kroz studijske boravke na partnerskim sveučilištima u SAD-u, Španjolskoj i Nizozemskoj. Autorica je brojnih radova iz područja ekonomske psihologije, uglavnom prezentiranih i objavljenih na međunarodnim konferencijama i u inozemnim recenziranim znanstvenim časopisima.

Andrijana Mušura Gabor

izv. prof. dr.sc. Maja Martinović

Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završila International Faculty Development Program na IESE Business School u Španjolskoj. Na ZŠEM-u predaje kolegije iz područja strateškog marketinga, vrši dužnost predstojnice Katedre za marketing i turizam te prodekanice diplomskog MBA studija. Predavala je na MBA studiju Barcelona Management Instituta te na MBA studiju Sarajevo Graduate School of Business u suradnji s Texas A&M University-Commerce i Burch University (IBU). Danas surađuje s Luxembourg School of Business te je suvoditeljica studija Doctor of Business Administration (DBA) od Sheffield Hallam sveučilišta.

Maja Martinović