30 lipnja 2022

MBA Open Day 30.06.2022.

Masterclass

Zagrebačka škola ekonomije i managementa organizira MBA Open Day s Masterclass predavanjem profesora dr. sc. Roberta Ciuchita na temu "Innovate or Die: Marketing, innovation and the Digital Divide". Sudjelovanjem na predavanju sudionici će steći iskustvo studiranja na MBA programu ZŠEM-a. Uz sudjelovanje na predavanju, sudionici će upoznati predavače ZŠEM-a i studente.

MBA Open Day

Predstavljanje MBA programa

Na prezentaciji MBA programa koja će uslijediti nakon Masterclass predavanja sudionici će upoznati dekana dr. sc. Matu Njavru, prodekanicu diplomskog MBA programa izv. prof. dr. sc. Maju Martinović, voditelje MBA koncentracija kao i administrativno osoblje koji će im predstaviti mogućnosti studiranja. MBA Open Day održava se u četvrtak 30. lipnja s početkom u 19.30 sati na novom kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

MBA Open Day

MBA Summer Drinks

Osim što će MBA Open Day polaznicima dati stvaran dojam studiranja, omogućit će im i umrežavanje te razmjenu informacija i iskustava kako sa studentima MBA programa tako i s Upravom ZŠEM-a te predavačima i administrativnim osobljem. Nakon stručnog predavanja i prezentacije MBA programa druženje će se nastaviti uz osvježenje na terasi Linea bara na kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

MBA Summer Drink

Kome je namijenjen MBA Open Day

  • Osobama koje razmišljaju o upisu na MBA program
  • Osobama kojima je dosta stagnacije u karijeri
  • Osobama koje se žele nastaviti školovati na MBA programu
  • Osobama koje su radoznale i žele se umrežiti s našom MBA zajednicom
  • Studentima i profesorima MBA programa

O predavaču

Robert Ciuchita je docent na CERS-u, Centru za marketing odnosa i upravljanje uslugama, na Odsjeku za marketing na Ekonomskoj školi Hanken u Helsinkiju, Finska. Njegovi istraživački i nastavni interesi leže u područjima digitalnog marketinga, inovacija usluga i upravljanja korisničkim iskustvom. Njegovi znanstveni radovi objavljeni su u Journal of Service Research, Journal of Interactive Marketing, Journal of Business Research, Journal of Service Management i Journal of the Association for Consumer Research.

Robert Ciuchita

S veseljem Vas očekujemo!

Potvrdi svoj dolazak!