2 travnja 2022

Global Executive MBA Open Day

...

Tvrtke i profesionalci danas se suočavaju s okruženjem koje se stalno mijenja i u kojem samo akademske kompetencije više nisu dovoljne za napredovanje. Oni koji žele pokrenuti vlastiti posao ili se pripremiti za rukovodeću poziciju unutar tvrtke trebaju razviti odgovarajući pristup i snažne voditeljske kompetencije kroz više dimenzija: strategiju, poslovanje, organizacijsko ponašanje i poslovnu etiku.

Global Executive MBA

...

Global Executive MBA Program namijenjen je osobama srednjeg i višeg managementa s minimalno tri godine radnog iskustva koji žele usavršiti i unaprijediti svoje poslovne procese novim znanjima poslovnog upravljanja koja se stječu kroz studij. Predavanja se održavaju svaki drugi vikend (petkom popodne i subotom) kako bi polaznici želju za dodatnim obrazovanjem uskladili s brojnim poslovnim i privatnim obvezama. Global Executive MBA program okuplja predavače s bogatim poslovni i akademskim međunarodnim iskustvom. To su predavači ZŠEM-a, H-FARM College, Luxembourg Business Schoola te Stevens Institute of Technology. Program je namijenjen onima koji žele razvijati uspješnu globalnu karijeru. 

Global Executive MBA

...

Ovaj program zaista ima za cilj dati globalnu perspektivu svojim studentima. Sudionici će imati priliku prisustvovati Bootcampu i studijskim putovanjima u nekim od najživljih i najdinamičnijih poslovnih središta kao što su Luksemburg (na Luxembourg School of Business) i Nex York City (na Stevens Institute of Technology).

Global Executive MBA

Prijavi se za Open Day

Global Executive MBA Open Day održava se u subotu 2. travnja s početkom u 11:30 sati.

Želite li saznati više o našem studiju prijaviti se možete ovdje.

Više informacija o Global Executive MBA programu saznajte ovdje.