1 prosinca 2017

Dani otvorenih vrata: Školovanje za kulinarske managere

Pridružite nam se tijekom Dana otvorenih vrata: Školovanje za kulinarske managere u sklopu kojih ćemo vam približiti profesije u ugostiteljstvu i gastronomiji te sve mogućnosti edukacije.

U želji da mlade generacije što bolje pripremimo na uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, svake školske godine nadograđujemo programe. Uz dosadašnje programe u Kul IN-u: Kulinarstvo, SlastičarstvoCatering i buffet, Profesionalni kuhar talijanske kuhinje te Vinski program predstavit ćemo novi međunarodni studij Kulinarskog Managementa nastao u suradnji sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa.

ZŠEM je uvršten među 5% najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu, a ove godine je nagrađen s 4 Palme od strane Eduniversal kao najbolja poslovna škola u Hrvatskoj sa značajnim međunarodnim utjecajem, a Kul IN-ove programe iz ugostiteljstva i gastronomije su završili polaznici iz 25 zemalja, od Sjeverne Amerike do Azije.

U sklopu predstavljanja programa polaznici će biti u prilici upoznati dio predavačkog tima obiju škola ZŠEM i Kul IN, razgledati školu, upoznati sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa te ispuniti prijave.

S obzirom na ograničen broj mjesta, dolazak možete potvrdite do 20.11.2017. Termin dolaska možete rezervirati na mail: info@kulinst.com ili broj telefona: 044/538 880.