10 srpnja 2019

Dani Diplomskih studija

Pozivamo Vas na Dane diplomskih studija na kojima ćemo uz stručno predavanje predstaviti i diplomski MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i Managementa.

Philip Vranešić MBA, održat će zanimljivo predavanje o novim vještinama kao što su analiza podataka te sama interpretacija rezultata za donošenje boljih odluka. Nakon stručnog predavanja prodekanica doc. dr. sc. Maja Martinović predstavit će MBA studij i brojne mogućnosti koje on pruža, uz usluge Ureda za međunarodnu suradnju i Career centra, a događanje će završiti domjenkom i neformalnim druženjem.

Dani diplomskih studija održavaju se 10. srpnja 2019. na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, Jordanovac 110, s početkom u 17.30 sati u dvorani Franck Superiore Espresso.

Vjerojatno ste čuli za izraz – informacija je moć, a najveći lideri danas poput Gogola, Amazona, Alibabe, itd. su najbolji dokaz tomu. Razvoj informacijskih i komunikacijskih tehnologija te sustava postavlja potrebu za novim vještinama kao što su analiza podataka te sama interpretacija rezultata za donošenje boljih odluka. Ovo je era podataka te je velika potražnja za IT managerima koji znaju optimizirati procese na temelju “real-time” podataka u poslovnom i globaliziranom svijetu.

Philip Vranešić, MBA, je rođen 18. svibnja 1991. u North Vancouveru, Kanada. Završio je preddiplomski studij programa Ekonomija i management na Zagrebačkoj Školi Ekonomije i Managementa (ZŠEM) u Zagrebu, 2014. godine. Sredinom 2018. godine završio je i diplomski studij na ZŠEM-u, MBA program, Management Informacijskih Sustava, s jednim semestrom razmjene u Singapuru na Nanyang Technological University (NTU). Počeo je raditi na ZŠEM-u 2014. kao asistent na katedri za Informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), a sada je predavač na katedri za Management, poduzetništvo i digitalnu transformaciju. Od početka karijere je usko vezan uz tehnologiju kako bi se specijalizirao na području IT managementa te online marketinga. Napisao je preko 6 znanstvenih radova na temu gamifikacije, sudjelovao na raznim IT projektima te prisustvovao internacijonalnim konferencijama.