22 studenoga 2019

Business i ADHD

Kako imati uspješnu karijeru i ADHD? Koje su poteškoće s kojima se odrasli s ADHD-om susreću u poslovnom svijetu? Koje pozicije im bolje odgovaraju, kakav stil poslovanja im odgovara?

Na ovom panelu imati ćete priliku čuti iskustva uspješnih poslovnih lidera i kako su oni “prevladali” poteškoće, a što im je bila prednost i što im je pomoglo u izgradnji karijere.

Panelisti će se također osvrnuti na važnost neurorazličitosti kroz prizmu poslovanja, te koliko je za budućnost uspješnog poslovanja bitno formirati tim ljudi kroz njihove neurorazličitosti.

Moderator panela je Aco Momcilovic predsjednik MBA Croatia udruge, psiholog, HR specijalist i uspješan poduzetnik, a panelisti su Marko Ferek, predsjednik udruge Buđenje, potpredsjednik ADHD Europe i uspješan poduzetnik, Tomislav Franić, maser medicinske masaže, trener, fotograf i aktivist, Mirta Jarnjak , OCM Expert, Saša Pavlić, osnivač riječke podružnice udruge Buđenje, aktivist i poduzetnik i Andrijana Musura Gabor, ekonomski psiholog i profesor na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Panel se održava u suradnji  ZŠEM-a, Udruga Buđenje – ADHD, MBA Croatia i Centar engleskog jezika za djecu.

Ulaz je slobodan.

Vidimo se u dvorani Franck Superiore.