30 studenoga 2019

5. ZŠEM Bal

Dragi studenti, alumni, profesori, roditelji i prijatelji Škole,

po uzoru na prestižna svjetska sveučilišta ZŠEM organizira druženje koje će uz večeru i glazbeno-zabavni program, okupiti sve nas kako bismo zajedno gradili aktivnu zajednicu koja će stvarati pozitivne promjene u društvu. Iznimno nam je drago najaviti da će ovogodišnji program biti obogaćen i svečanom dodjelom Dekanove nagrade odličnim studentima.

Čast nam je pozvati Vas na 5. ZŠEM Bal koji će se održati u subotu 30. studenog 2019. u Kristalnoj dvorani Hotela Westin s početkom u 20:00h.

Nadamo se da ćete Vašim prisustvom uljepšati ovu večer i postati dio tradicije koja je već mnogima prirasla srcu te da ćemo zajedno proslaviti sve naše i Vaše uspjehe! 

Sav višak prikupljenih sredstava bit će uložen u stipendije za nadarene i potrebite studente putem Zaklade Ivana Hodak. ZŠEM je do sada donirao iznos od 3.516.652,00 kn, a  dodijeljene su 102 stipendije za preddiplomski studij.

Ulaznice po cijeni od 350,00 kn možete kupiti putem ball@zsem.hr ili na 098 9191 422 do 25. studenog 2019. Ulaznice mogu kupiti i svi zainteresirani izvan ZŠEM zajednice.

Veselimo se vidjeti vas u što većem broju kako bismo zajedno podržali rad Zaklade Ivana Hodak i njene buduće stipendiste!