1920x1080

240 ECTS

Preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije

Prijavi se za prijemni ispit!

Preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije priprema te za uspješnu poslovnu karijeru u današnjem globaliziranom svijetu.

Studij je osmišljen u suradnji s najboljim hrvatskim i inozemnim stručnjacima sa zavidnim poslovnim i akademskim karijerama.

Uz intenzivno korištenje informacijske tehnologije i postojećih softvera, studenti usvajaju teorijska znanja koja osiguravaju poslovno – ekonomsko – matematičko – kvantitativnu podlogu za uspješan rad u Hrvatskoj, Europi i ostatku svijeta. Studente se priprema za rad u bankama, osiguravajućim društvima i drugim financijskim institucijama, administraciji, proizvodnim, distribucijskim, logističkim, telekomunikacijskim, softverskim i ostalim poduzećima.

Studenti mogu upisati preddiplomski studij Poslovne matematike i ekonomije isključivo na engleskom jeziku.

Poslovna matematika i ekonomija

150

partnerskih sveučilišta

94%

studenata zaposli se unutar godinu dana nakon završetka studija

34%

međunarodnih studenata

Odaberi jednu od ovih koncentracija

U kojem području se želiš usavršiti?

Individualan pristup

Studenti rade u malim grupama što omogućava individualni pristup i jamči visoku kvalitetu obrazovanja. Kroz interaktivne zadatke, projekte, konferencije i posjete tvrtkama, studenti imaju priliku usvojiti znanja i vještine potrebne za prilagodbu u globaliziranom poslovnom svijetu te steći komparativnu prednost na tržištu rada.

1200x875

Learn from the best

Studenti uče od svjetskih lidera, stručnjaka iz industrije, vrhunskih akademika i poslovnih profesionalaca koji ih formiraju u lidere sposobne za rješavanje najsloženijih izazova.

1200x875

Nove tehnologije i praktična znanja

Intenzivnim korištenjem informacijskih tehnologija i softvera studenti usvajaju teorijska znanja, uče samostalno programirati matematičke algoritme za rješavanje problema u poslovnoj praksi te na taj način produbljuju svoja znanja u smjeru financijske matematike i optimizacije.

1200 x 875-3

Saznaj više