MBA in Management

Diplomski MBA program I 60 ECTS

MBA Management

Koncentracija

Zašto MBA Management?

Manageri su odgovorni za uspješno i učinkovito vođenje organizacija. Kako bi uspješno obavljali svoju funkciju, manageri trebaju znanja i vještine koje će im u tome pomoći. Prilagodljivost u primjeni menagerskih tehnika i strateškog razmišljanja jedni su od glavnih preduvjeta uspješnog poslovanja. Prioriteti svakog modernog managera su snažan moralni kompas, sposobnost upravljanja projektima, razumijevanje računovodstvenih izvješća i donošenje poslovnih odluka.

Untitled design (31)

Upisni rokovi

Rujan

Prijave do 20. lipnja

Ožujak

Prijave do 20. siječnja

Learn from the best. Lead the change.

 • O MBA Managementu na ZŠEM-u

  Glavni cilj MBA Managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je pomoći studentima razumijeti filozofiju managementa, razvijanje analitičke sposobnosti te stjecanje managerskih znanja i kompetencija.

  Program je namijenjen osobama koje se žele specijalizirati u području managementa, vođenju projekata, upravljanju ljudskim potencijalima te e-poslovanju s ciljem razvijanja strateških i rukovodećih vještina. U sklopu ovog programa, studenti će sudjelovati u poslovnim simulacijama gdje će testirati svoje sposobnosti vođenja projekata te na stvarnim primjerima vidjeti kako donesene odluke utječu na daljnje poslovanje.

 • Ključni elementi programa

  MBA Management uključuje predavanja iz Strategije, Managementa promjena, Poslovne etike i korporacijske društvene odgovornosti, Upravljanje projektima i mnoga druga. Jedan od ključnih elemenata navedenog programa razvoj je percepcije potrebne za donošenje rukovodećih odluka i krajnjih utjecaja na organizacije. Studenti će imati priliku sudjelovati u simulaciji upravljanja ljudskim potencijalima. Markstrat marketinška simulacija također je uključena u program kao obavezno predavanje. S obzirom na to da su marketing i optimizacija vrijednosti kompanije svojstveno povezani, ovo predavanje studentima prezentira mogućnost da ispune ulogu marketinškog managera u virtualnoj kompaniji.

  Trajanje ovog programa je dva semestra obaveznih predavanja nakon kojeg slijedi izrada diplomskog rada, a po završetku programa student ostvaruje 60 ECTS bodova. Randy Richards, Dan Ebner (Sveučilište St. Ambrose, Sjedinjene Američke Države) i Zlatko Mateša (predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora) samo su neki od afirmiranih predavača ovog programa.

   

 • Struktura i jezik

  Predavanja na engleskome jeziku održavaju se radnim danima od 17 do 21 sati.

Predavanja

Radnim danima ili vikendima

Jezik

Hrvatski ili engleski

Titula

Stručni specijalist poslovne administracije, 60 ECTS

MBA Management

TOP 200

MBA programa u svijetu prema QS Global MBA Rankingu

150

partnerskih sveučilišta

81%

predavača su doktori znanosti

Create a better world

Learn from the best

Saznaj više