MBA in Management

Diplomski MBA program I 60 ECTS

MBA Management

Koncentracija

Zašto MBA Management?

Manageri su odgovorni za uspješno i učinkovito vođenje organizacija. Kako bi uspješno obavljali svoju funkciju, manageri trebaju znanja i vještine koje će im u tome pomoći. Prilagodljivost u primjeni menagerskih tehnika i strateškog razmišljanja jedni su od glavnih preduvjeta uspješnog poslovanja. Prioriteti svakog modernog managera su snažan moralni kompas, sposobnost upravljanja projektima, razumijevanje računovodstvenih izvješća i donošenje poslovnih odluka.

Untitled design (31)

Upisni rokovi

Rujan

Prijave do 20. lipnja

Ožujak

Prijave do 20. siječnja

Learn from the best. Lead the change.

 • O MBA Managementu na ZŠEM-u

  Glavni cilj MBA Managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je pomoći studentima razumijeti filozofiju managementa, razvijanje analitičke sposobnosti te stjecanje managerskih znanja i kompetencija.

  Program je namijenjen osobama koje se žele specijalizirati u području managementa, vođenju projekata, upravljanju ljudskim potencijalima te e-poslovanju s ciljem razvijanja strateških i rukovodećih vještina. U sklopu ovog programa, studenti će sudjelovati u poslovnim simulacijama gdje će testirati svoje sposobnosti vođenja projekata te na stvarnim primjerima vidjeti kako donesene odluke utječu na daljnje poslovanje.

 • Ključni elementi programa

  MBA Management uključuje predavanja iz Strategije, Managementa promjena, Poslovne etike i korporacijske društvene odgovornosti, Upravljanje projektima i mnoga druga. Jedan od ključnih elemenata navedenog programa razvoj je percepcije potrebne za donošenje rukovodećih odluka i krajnjih utjecaja na organizacije. Studenti će imati priliku sudjelovati u simulaciji upravljanja ljudskim potencijalima. Markstrat marketinška simulacija također je uključena u program kao obavezno predavanje. S obzirom na to da su marketing i optimizacija vrijednosti kompanije svojstveno povezani, ovo predavanje studentima prezentira mogućnost da ispune ulogu marketinškog managera u virtualnoj kompaniji.

  Trajanje ovog programa je dva semestra obaveznih predavanja nakon kojeg slijedi izrada diplomskog rada, a po završetku programa student ostvaruje 60 ECTS bodova. Randy Richards, Dan Ebner (Sveučilište St. Ambrose, Sjedinjene Američke Države) i Zlatko Mateša (predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora) samo su neki od afirmiranih predavača ovog programa.

   

 • Struktura i jezik

  Predavanja na engleskome jeziku održavaju se radnim danima od 17 do 21 sati.

  Predavanja na hrvatskome jeziku održavaju se vikendima: petkom od 17 do 21 sati i subotom od 9 do 18 sati.

Predavanja

Radnim danima ili vikendima

Jezik

Hrvatski ili engleski

Titula

Stručni specijalist poslovne administracije, 60 ECTS

MBA Management

TOP 200

MBA programa u svijetu prema QS Global MBA Rankingu

150

partnerskih sveučilišta

81%

predavača su doktori znanosti

Create a better world

Learn from the best

Saznaj više