5 October 2021

ZŠEM održao predavanje o kriptovalutama učenicima V. gimnazije

Naša predavačica Dina Vasić, MBA jučer je održala predavanje učenicima V. gimnazije u Zagrebu na temu “Kriptovalute”.

Dina Vasić, MBA je doktorski kandidat na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Ljubljani te viši predavač na Katedri za financije i računovodstvo Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Na ZŠEM-u predaje Poslovne financije, Obiteljske financije, Međunarodne financije, te Spajanja i preuzimanja. Kao vanjski predavač sudjeluje u Master in Management programu na Luxembourg School of Business. U mandatnom razdoblju 2021. – 2025. obnaša funkciju Predsjednice Odbora za financije Gradske skupštine Grada Zagreba i aktivna je nezavisna zastupnica u Gradskoj Skupštini Grada Zagreba.

Učenici su s velikim zanimanjem popratili njeno zanimljivo i interaktivno predavanje u kojem su sudjelovali s pitanjima i komentarima o trgovanju s kriptovalutama. Oduševili su nas svojim predznanjem o kriptovalutama te nam je bilo drago vidjeti da su na kraju predavanja imali pregršt pitanja o regulaciji tržišta kriptovaluta i njihovoj budućnosti.

Zahvaljujemo V. gimnaziji što su nas ugostili i omogućili da njihovim učenicima damo uvid u način izvođenja nastave na ZŠEM-u kao i teme predavanja koje uvijek prate globalne trendove i novitete, osobito one na tržištu financija.

Predavanje je bila svojevrsna najava radionica Obiteljskih financija koje će profesorica održavati dva puta mjesečno na kampusu Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Uskoro više informacija o radionicama.

Predavanje o kriptovalutama učenicima V. gimnazije