ZŠEM na Expo Smotri visokoobrazovnih institucija u Dubrovniku

U ponedjeljak i utorak 18. i 19. listopada Zagrebačka škola ekonomije i managementa sudjelovala je na Expo Smotri visokoobrazovnih institucija u Dubrovniku.

Prvi put u povijesti, Dubrovnik je u organizaciji Centra za karijere mladih Dubrovnik bio domaćin EXPO smotre visokoobrazovnih institucija koju je posjetilo oko 2000 maturanata.

EXPO Smotra je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih škola, studentima i ostalim zainteresiranim dionicima s ciljem pravodobnog informiranja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, studentskom životu i mnogo drugih detalja.  Srednjoškolci iz Dubrovačko-neretvanske županije kao i njihovi vršnjaci iz Splitsko-dalmatinske županije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine dobili su priliku, kroz dva dana održavanja Smotre, upoznati se s našim preddiplomskim studijima.

U sklopu Smotre organizirani su i brojni edukativni paneli na kojima su sudjelovali naši predavači Nikol Šćrbec i Matej Nakić. Matej Nakić, mag.psych sudjelovao je na panelu “Radno vrijeme dinosaurusa” gdje se razgovaralo o budućnosti načina rada, a Nikol Šćrbec, MBA sudjelovala je na panelu “Imamo li svi isti pristup obrazovanju” gdje je učenicima između ostalog predstavila i mogućnosti stipendiranja na ZŠEM-u.

Expo Smotra u Dubrovniku 2021.