11 October 2021

Započela predavanja Global Executive MBA programa

U petak su započela predavanja Global Executive MBA programa Zagrebačke škole ekonomije i managementa, koji se održava u suradnji s H-FARM College u Italiji – vodećem europskom poduzetničkom hubu koji je tijekom 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova.

Program je orijentiran na izazove budućnosti, digitalnu transformaciju, održivost i stvaranje poslovnih strategija za 21. stoljeće. Uz poduzetnički akcelerator, H-FARM je prije tri godine razvio jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tech talenti. H-FARM je jedino mjesto na svijetu koje na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge savjetovanja za kompanije i obrazovne programe, a kampus je u neposrednoj blizini Venecije.

Prvo predavanje Global Executive MBA programa održano je na H-FARM kampusu, gdje su studenti imali priliku upoznati vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta, menadžere brojnih industrija i buduće poduzetnike koju su ih inspirirali svojim inovativnim idejama.

Ovaj jedinstveni program okupio je široki spektar polaznika, poput inženjerke automobilskog „diva“ koji planira proizvoditi autonomna vozila budućnosti, zaljubljenika u dronove i njihovu primjenu za rješenja u budućnosti, top inženjere globalne telekom industrije, financijske eksperte koji obožavaju ekstremne sportove i marketinške kreativce koji su zaslužni za vrhunski performans i opremu najboljih svjetskih sportaša!

Ljudski kapital ima nemjerljivu vrijednost, što su svojim izlaganjima u petak potvrdili dr. sc. Mato Njavro, dekan ZŠEM-a, dr. sc. Goran Oblaković, voditelj Executive MBA programa te Bruno Filipi, ZŠEM Executive in residence te nekadašnji generalni direktor Coca Cole China, Asia & Pacific. Svi polaznici živjeli su uzrečicu: „Ako sam vidio dalje od drugih, to je jednostavno zbog toga što sam stajao na ramenima velikih učitelja“.

ZŠEM-ov Global Executive MBA (GEMBA) program priprema svoje polaznike za sve izazove koje nosi digitalna transformacija poslovanja te omogućava globalnu perspektivu. Uz studiranje u Zagrebu, polaznici studiraju u ekonomski najdinamičnijoj i najpotentnijoj regiji Italije (Veneto). Nadalje, naši studenti mogu određene module pohađati u centrima svjetskog businessa poput Luksemburga ili Singapura.“, izjavio je dekan dr. sc. Mato Njavro.

Prof. Carlo Carraro, voditelj akademskih programa H-FARM-a, slaže se dapartnerstvo između ZŠEM-a i H-FARMa donosi u novi kampus izvanredan i inovativan obrazovni program. Manageri, poduzetnici i profesionalci imaju priliku poboljšati znanja i vještine, iskoristiti predavanja međunarodnih visokokvalitetnih fakulteta i steći međunarodno priznatu diplomu potvrđenu AACSB akreditacijom, koju ima top 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. To je putovnica za najbolja radna mjesta u svjetskim kompanijama!”

Program je organiziran kako bi polaznicima pružio fleksibilnost pohađanja nastave te česta studijska putovanja, ne samo na H-FARM kampusu u Italiju, već i u dva vodeća svjetska huba – Luksemburg i Singapur.

ZŠEM je ponosan što su nam GEMBA studenti ukazali povjerenje odabravši upravo nas za daljnje poslovno usavršavanje.

Predavanja na H-FARM kampusu u sklopu GEMBA programa