1 September 2020

Priručnik za pridržavanje epidemioloških preporuka

Zbog sprječavanja širenja bolesti COVID-19 izazvane koronavirusom, Zagrebačka škola ekonomije i managementa donosi Priručnik za pridržavanje epidemioloških mjera  u akademskoj godini 2020./21., za zimski semestar.

Poštujući epidemiološke preporuke te uvođenjem obaveznih novih pravila i kulture ponašanja, ZŠEM povratkom nastavne na kampus želi održati interakciju, komunikaciju i poticanje razmjene inovativnih ideja kao ključnih elementa Zagrebačke škole ekonomije i managementa vodeći pri tome računa o zdravlju i sigurnosti svih dionika.

Kako bismo spriječili širenje zaraze, nošenje maski bit će obvezno u svim prostorijama kampusa od utorka, 1.rujna. Nošenje maski obvezno je i tijekom nastave i konzultacija profesora i studenata. Dezinfekcijska sredstva biti će postavljena ispred svake prostorije, a prostori će se redovito provjetravati te dezinficirati aktivnim kisikom.

Prilikom dolaska na kampus, svakom studentu, nastavniku i administrativnom osoblju biti će izmjerena temperatura te će biti upisan u evidencijsku knjigu. Zagrebačka škola ekonomije i managementa pratit će sve epidemiološke preporuke.

Sve detaljne informacije vezane za ponašanje i pridržavanje epidemioloških mjera u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa možete pronaći u Priručniku, a za sve dodatne informacije ili nejasnoće kontaktirajte nas putem maila covid@zsem.hr.

Vaš ZŠEM