18 October 2019

Poziv na 5. ZŠEM Bal

Po uzoru na prestižna svjetska sveučilišta ZŠEM organizira druženje koje će uz večeru i glazbeno-zabavni program, okupiti studente i predavače ZŠEM-a, alumnije, roditelje, poslovnu zajednicu i prijatelje Škole kako bismo zajedno gradili aktivnu zajednicu koja će stvarati pozitivne promjene u društvu. Iznimno nam je drago najaviti da će ovogodišnji program biti obogaćen i svečanom dodjelom Dekanove nagrade odličnim studentima, kao i dodjelom Super Alumni nagrade.

Čast nam je pozvati Vas na 5. ZŠEM Bal koji će se održati u subotu 30. studenog 2019. u Kristalnoj dvorani Hotela Westin s početkom u 20:00h.


Od 2002. godine do danas Zagrebačka škola ekonomije i managementa razvila je široku ponudu preddiplomskih i diplomskih studija te doktorskog studija u suradnji sa Sheffield Hallam sveučilištem, jednim od najvećih u Velikoj Britaniji. 

I 2019. godina je za ZŠEM bila godina velikih postignuća. Britanska savjetodavna institucija za visoko školstvo Quacquarelli Symonds (QS) uvrstila je ZŠEM u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i top 60 MBA u Europi! ZŠEM je ove godine potvrdio i AACSB reakreditaciju kojom je potvrdio mjesto u 5% najboljih poslovnih škola u svijetu zahvaljujući predanom radu profesora i djelatnika, visokim standardima kvalitete i kontinuiranom napretku u svim segmentima poslovanja. 

Nadamo se da ćete Vašim prisustvom uljepšati ovu večer i postati dio tradicije koja je već mnogima prirasla srcu te da ćemo zajedno proslaviti sve naše i Vaše uspjehe! 

Sav višak prikupljenih sredstava bit će uložen u stipendije za nadarene i potrebite studente putem Zaklade Ivana Hodak. ZŠEM je do sada donirao iznos od 3.516.652,00 kn, a  dodijeljene su 102 stipendije za preddiplomski studij.

Svoj dolazak možete potvrditi na ball@zsem.hr ili na 098 9191 422, najkasnije do 15. studenog 2019.