23 June 2022

Održan četvrti transnacionalni sastanak - MLEA

Prošli tjedan MLEA partneri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije održali su svoj četvrti transnacionalni projektni sastanak u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samarach, regionalno poznatoj ZETRA, a sve to u organizaciji naše voditeljice Aele Ajdinović. Sastanku su se putem interneta pridružili i drugi partneri iz Njemačke, Slovenije i Švedske.

Imali smo zadovoljstvo uroniti u povijest organiziranja XIV. Zimske olimpijske igre u Sarajevu, kao i izgradnju, spašavanje i obnova Olimpijskog muzeja legendarnog gospodina Edina Numankadića, koji je bio prvi direktor muzeja. Uživali smo u riječima dobrodošlice gospodina Saida Fazlagića, generalnog sekretara Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Tijekom sastanka razgovaralo se o daljnjim koracima o projektu, te su dogovoreni datumi novih zadataka. Kasno poslijepodne imali su priliku i uživati ​​u kulturnoj baštini i raznolikosti Sarajeva.

Na sljedećem transnacionalnom projektnom sastanku razgovarat će se sredinom rujna u Dusseldorfu, gdje će naš njemački partner WHU – Otto Beisheim School of Management biti domaćin.