mr. sc. Franjo Borović je sudjelovao na 18. CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2016 “Programirajmo svoju budućnost”,

 

ZŠEM profesor, mr. sc. Franjo Borović, sudjelovao je na ovogodišnjoj 18. CARNetovoj korisničkoj konferenciji CUC 2016  pod naslovom “Programirajmo svoju budućnost” koja je održana u hotelu Lone u Rovinju u vremenu od 9. do 11. studenog 2016 godine.

Na konferenciji je sudjelovalo više od 980 registriranih sudionika, održano je 30 radionica, 48 interaktivnih izlaganja, 22 prezentacije radova, 14 prezentacija sponzora. U sklopu projekta e-škole održano je 13 radionica i 3 prezentacije projekata. U sklopu sys.trek-a posebnog djela konferencije namijenjenoj Carnet administratorima održane su 3 radionice i 5 cjelina sys.trek predavanja.

Na svečanom zatvaranju konferencije održala se panel diskusija na temu „Programirajmo svoju budućnost – kako će izgledati učenici, nastavnici, škola i učenje u budućnosti?“. Konferencija je završila dodjelom konferencijskih nagrada i proglašenjem dobitnika nagradnog natječaja Pravi Kalibar za znanje, gdje je ocjenjivan najbolji izrađeni digitalni nastavni materijal koji su izradili sami nastavnici.