Humanitarna akcija ZŠEM studentskih klubova „Od srca“

U organizaciji Studentskog Financijskog i Investicijskog Kluba stvorena je humanitarna akcija pod nazivom „Od srca“.

Bozicna humanitarna akcija zsemCilj humanitarne akcije je pomoći članovima doma „Kuća Trešnjevka – Cartias Zagrebačke nadbiskupije“ prikupljajući odjeću, obuću, društvene igre, higijenske potrepštine te ostale stvari potrebne za svakodnevni život. Također, cilj akcije jest osvijestiti studente, profesore te sve djelatnike ZŠEM-a o sudjelovanju u humanitarnim akcijama i pomaganju drugima kojima je pomoć potrebna.

Kuća je s radom započela 1994 godine. Nekoliko je puta mijenjala djelatnost, a reorganizacijom, od rujna 2007. godine postaje kuća za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi od sedme godine života do završetka srednjoškolskog obrazovanja.
Korisnici doma su teenageri/ce u starosti od 13 – 18 godina. Dom broji 12 članova.

Prikupljanje potrepština

Prikupljanje potrepština će se održavati od srijede 9.prosinca 2015.godine do 18.prosinca 2015.godine u hodnicima glavne (stare) zgrade ZŠEM-a, gdje će se nalaziti kutije s oznakama i plakatom akcije. Kutije će biti pozicionirane na prvom, drugom i trećem katu zgrade, na vidljivim i dostupnim mjestima na hodnicima.
Slogan ove akcije glasi „Približite Božićni duh onima kojima je zaista potrebno“

Pozivaju se svi studenti, profesori i djelatnici Zagrebačke Škole Ekonomije i Managementa da se priključe humanitarnoj akciji te da pružimo podršku onima kojima je to potrebno.

U humanitarnoj akciji aktivno sudjeluju sljedeći studentski klubovi pod okriljem Studentskog Financijskog i Investicijskog Kluba: Studentski Zbor, IT Kluba, Sportska Studentska Udruga, Marketinški Klub Ideja te SixSigma Klub.

POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

MEDIJSKI POKROVITELJI 11. STUDENT FUTURE DAY

Platinum Invest Zagreb Croatia

 

Mediacor-Zagreb

 

Studentski-Lider-klub

 

Zaposlena-br160

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUDIONICI 11. STUDENT FUTURE DAY

 

 

 

 

 

 

Mediacor-Zagreb

 

Platinum Invest  Zagreb Croatia