28 June 2021

Global Executive MBA

Global Executive MBA program orijentiran je na glavne izazove budućnosti i stvaranje novih poslovnih strategija, digitalnu transformaciju i održivost. Namijenjen je osobama na rukovodećim pozicijama koje imaju želju za daljnjim obrazovanjem te traže set alata za unapređenje poslovnih procesa. “Executive MBA program ZŠEM-a je dovoljno napredan da čak i nakon toliko godina karijere nudi da naučim nešto novo, dovoljno fleksibilan jer pruža predavanja vikendom što se ne kosi s mojim radnim rasporedom te okuplja profesore koji su stručnjaci u svojim područjima i imaju razvijene respektabilne poslovne karijere izvan akademske. Nakon upisa, uvidio sam da su predavanja detaljno i profesionalno koncipirana te svakom studentu, bez obzira na stupanj razvoja karijere, mogu ponuditi dodatna znanja koja se nadopunjuju i unapređuju poimanje menadžmenta.“, ističe Hrvoje Seleš, alumni ZŠEM-a.

Global Executive MBA program u trajanju od godinu dana obuhvaća deset kolegija od kojih se jedan izvodi na H-FARMu, bootcamp na Luxembourg School of Business te studijsko putovanje u Singapur. Jedinstven je ovo MBA program na našem području jer objedinjuje kvalitetne obrazovne institucije u velikim poslovnim središtima od zapadne Europe do Singapura na dalekom istoku pružajući studentima globalnu perspektivu i međunarodno umrežavanje za uspješno poslovanje i razvoj hrvatskog ali i međunarodnog gospodarstva. Razvoj Global Executive MBA programa predvodio je dekan ZŠEM-a dr. sc. Mato Njavro koji ističe: „Program  kombinira institucije iz ekonomski najdinamičnijih i najinovativnijh područja, regije Veneto u Italiji, države Luksemburg i Singapura. Posebno je  smišljen kako bi studentima omogućio da postanu dijelom ekskluzivne mreže visokih poslovnih profesionalaca, a ovakav program otvara velike prilike za ZŠEM, ali najvažnije za naše studente.

Predavanja Global Executive MBA programa izvode se petkom popodne i subotom što polaznicima omogućuje nesmetano obavljanje poslovnih tjednih obveza. Po završetku studija stječe se naziv Master of Business Administration (MBA), što je nivo 7 europskog kvalifikacijskog okvira i diplomu čini priznatom za daljnje usavršavanje na doktorskim programima.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa je, kao najstarija hrvatska poslovna škola, ovim sporazumom ujedno dobila i priznanje te je prepoznata kao relevantan partner koji potiče digitalnu transformaciju i izvodi obrazovne programe prema inovacijskim modelima, ali i kao partner koji povezuje mlade talenate s međunarodnom poslovnom zajednicom.

Prijave za upis su na Global Executive MBA program su u tijeku. Prijavi se ovdje.