14 November 2017

Agrivi na ZŠEM-u

Studenti 4. godine poduzetništva su se sastali s Matijom Žuljom, koji je osnivač i izvršni direktor tvrtke Agrivi. Agrivi je tvrtka koja radi softver za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom te je globalno prepoznat kao jedno od najboljih rješenja za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom na tržištu. Agrivi surađuje s tisućama poljoprivrednika iz više od 150 zemalja te pomaže u poboljšanju njihove proizvodnje.

Svoj put do uspješnosti, Matija je studentima predočio zanimljivom pričom u kojoj je opisao sve izazove i probleme s kojima se morao suočiti. Usprkos svemu, Matija je uspio ostvariti svoj san i izgradio je jednu jedinstvenu poduzetničku priču koja je dokaz da je sve moguće. Na gostujućem predavanju sudjelovali su hrvatski i inozemni studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa koji trenutno rade na svojim poslovnim planovima u okviru kolegija Poduzetništvo u čemu će im ovo predavanje zasigurno biti korisno.

Link na članak: https://lider.media/klubovi/slk/osnivac-startupa-agrivi-porucio-studentima-imajte-hrabrosti-realizirati-svoje-ideje/