Untitled design - 2022-06-08T093143.179

Iskustva studenata MBA

Maja Čehulić

Maja Čehulić, Chief of Account Management iz Grizli komunikacijama odlučila se za daljnje usavršavanje na Executive MBA programu Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojemu je nedavno uspiješno diplomirala. “Upis na MBA studij preporučila bih svakome tko želi razvijati i unaprijediti svoju karijeru, bilo kroz korporaciju, poduzetništvo ili kroz javne tvrtke i organizacije. Osobno sam, kao polaznica MBA programa stekla praktična znanja iz područja ekonomije, menadžmenta, financija te razvijanja biznisa, što je podiglo razinu mojih kompetencija, ali i vrijednost na tržištu rada.“

Untitled (1200 × 875px) (1)
Untitled design - 2022-06-06T105525.586

Antonio Peruško

Antonio trenutno završava Diplomski MBA program iz financija i bankarstva kojeg je QS Ranking svrstao među 60 najboljih MBA programa u Europi. Cilj programa je priprema studenata za karijeru u bankama, investicijskim fondovima, osiguravajućim društvima i drugim sličnim institucijama što je želja i Antonia, koji svoju budućnost vidi u financijskom sektoru.

Ovdje
Untitled design - 2022-06-06T120359.119

Dinko Jurišić

„MBA program ZŠEM-a osigurava izvrsnu kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja predavača te daje siguran prostor za testiranje rubnih ideja i promišljanja za koje je u realnom poslovnom okruženju ograničen manevarski prostor. Konkretna znanja su odmah primjenjiva. Odličan, ali ne i jedini primjer navedenog je kolegij Management of Change profesora Brune Filipia.“

Ovdje

Lucia Kulušić

Studentica je diplomskog MBA studija na Zagrebačkoj školi ekonomije i management. Lucija je isto tako pohađala preddiplomski studij na ZŠEM-u te je išla na studentsku razmjenu gdje je provela semestar na Nanyang Technological Universityju u Singapuru, koji je tada bilo 11. najbolje sveučilište na svijetu prema Timesovom rangiranju. “Ocjene na Nanyang Technological Universityju su se formirale prema Gaussovoj krivulji i moram priznati da me to pomalo obeshrabrilo u početku. Kada sam provela neko vrijeme s tim studentima i kada su došle konačne ocjene, shvatila sam da se ne radi o nikakvim studentima sa supermoćima kako sam ih percipirala u trenutku kada su nas informirali o načinu ocjenjivanja. Spoznaja da si konkurentan na svjetskoj razini neprocjenjiva je za samopouzdanje i neovisnost pojedinca.

Lucia Kulušić
Untitled design - 2022-06-06T114652.914

Damir Brešković, Global Executive MBA

“Nakon višegodišnjeg inženjerskog rada u telekomunikacijskoj industriji smatrao sam nužnim da proširim svoja znanja i vještine iz područja managementa. Na temelju vlastitog istraživanja, te uzimajući u obzir sva postignuća i stečene akreditacije odabrao sam ZŠEM. U odnosu na klasični Executive MBA program, Global Executive MBA ZŠEM-a dodaje i međunarodnu komponentu programu. Ta komponenta podrazumijeva kombinirana predavanja profesora sa ZŠEM-a i H-Farm College iz Italije, kao partnerske ustanove u programu.”

Ovdje
Untitled design - 2022-06-06T114912.599

Luka Lučić, Global Executive MBA

“Kao konzultant uvijek sam u potrazi za novim načinima sagledavanja poslovnih problema, kao i usavršavanja svoje poslovne učinkovitosti. Global Executive MBA program ZŠEM-a, pomogao mi je da ostvarim i puno više od toga. Profesori su vrhunski, a format vikenda i brojna studijska putovanja pružaju priliku da se smisleno povežete s kolegama sa studija. Što je najvažnije, nakon studiranja na GEMBA programu osjećam se spremnije za nove tržišne promjene.”

Ovdje