ZSEM Bloomberg konferencija

U četvrtak 25. travnja na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je održana druga godišnja financijska konferencija, pod naslovom ”Redesigning Global and Regional Finance”, u organizaciji ZŠEM-a i ZŠEM Poslovne akademije. Konferencija je ove godine privukla vise od 250 sudionika iz Hrvatske i regije te je privukla pažnju međunarodnih kompanija, uključujući Bloomberg, Barclays i Nomura koji su podržali konferenciju kroz sponzorstva. Uz navedene međunarodne kompanije, konferenciju su sponzorirale i Privredna Banka Zagreb, Splitska Banka i Raiffeisen Banka.

Neki od govornika na ZŠEM-ovoj financijskoj konferenciji bili su: Richard Koo (glavni ekonomist na Nomura Research Institute), Michael Xuereb (Malta Financial Services Authority), dr. Ludwik Sobolewski (bivši predsjednik Uprave Varšavske burze) i Andrea Anselmetti (Managing Director, Head of FX Distribution, Europe, Barclays). Kompletan popis govornika možete pronaći ovdje.

Ovaj događaj okupio je više od 200 financijskih stručnjaka iz najvećih svjetskih i domaćih financijskih institucija uključujući: Barclays, Bloomberg, Nomura, Deutsche Bank, Erste Group, Raiffeisen Bank, Privrednu banku Zagreb, Hrvatsku narodnu banku, Zagrebačke banke, Zagrebačku burzu i mnoge druge.

Događaj je snažno medijski popraćen, čime je Zagrebačka škola ekonomije i managementa još jednom potvrdila svoj status institucije koja pridonosi dijalogu o najnovijim trendovima na domaćim i stranim financijskim tržištima.