Jerry Weissman 2007.

7. svibnja 2007. godine, g. Weissman je održao predavanje na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa pod naslovom USPJEŠNA PREZENTACIJA, umijeće prezentiranja. Predavanje se održlo u velikoj dvorani Zagrebačke škole ekonomije i managementa, na Jordanovcu 110, te je trajalo od 9.30. do 16 sati.

Na cjelodnevnom predavanju, na kojem su se okupili brojni predstavnici hrvatske poslovne zajednice te također studenti ZŠEM-a, g. Weissman je predstavio najmodernije vještine i tehnike USPJEŠNE PREZENTACIJE, te slušateljima dao brojne ideje i savjete kako pripremiti poslovnu prezentaciju te postići željeni učinak kod prezentiranja.

Jerry Weissman je tehnikama uspješne prezentacije podučavao vodeĆe menadžere i direktore više od 500 javnih i privatnih tvrtki, medu kojima i Microsoft, Compaq, Intel Corporation, Cisco Systems, Coca-Cola Beverages, Yahoo!, Intuit i mnoge druge. Autor je knjiga Prezentacijom do uspjeha i Na vatrenoj liniji koje je svjetska poslovna zajednica prihvatila s oduševljenjem.

Jerry Weissman prezenterima pokazuje kako uspješno predstaviti financijska izvješća, strateške planove, lansiranje novih proizvoda, inicijalne javne ponude i druge prezentacije od iznimne važnosti za uspjeh poslovanja tvrtke. Weissmanove tehnike pomogle su više od 500 tvrtki u izoštravanju uvjerljivosti kod predstavljanja inicijalnih javnih ponuda (IPO) donoseći im na stotine milijardi dolara ulaganja i vrijednosti dionica.