6 veljače 2023

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rovinj

Panel

Pozivamo vas na ZSEM TalkZS & DrinkZS koji se u ponedjeljak 6. veljače u 17.30 sati održava u restoranu hotela Adriatic u Rovinju gdje ćemo ugostiti Anju Ademi, voditeljicu ureda gradonačelnika Grada Pule, Anteu Carić, projekt managericu za FF&E INTERNOVE i Jurja Šikonju, direktora operacija Maistra Hospitality Group.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rovinj

Umrežavanje

Upoznavanje, umrežavanje, razmjena informacija te razgovor s našim gostima više je nego dovoljan razlog za sudjelovanje na ZSEM TalkZS & DrinkZS u Rovinju.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rovinj

6. veljače 2023.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rovinj

Anja Ademi

Anja Ademi alumni je Zagrebačke škole ekonomije i managementa, tijekom preddiplomskog studija bila je stipendist Južno Korejske vlade na razmjeni studenata na Sogang university-u. Magistrirala je na području financija na Yonsei University-u u Seoulu, J. Koreji. Karijeru je započela u Odjelu planiranja u Hanwha Grupi u Seoulu, zatim kao CRO (Chief Risk officer) u AZ fondu u Zagrebu. Prije četiri godine vratila se u Pulu i priključila se kao CFO obiteljskom poslu u yachting industriji. Preuzela funkciju u Gradu Puli u drugoj polovici 2021. godine. Danas je u Gradu Puli Pročelnica UO za lokalnu samoupravu, p.o. Pročelnica UO za komunalni sustav i upravljanje imovinom i Lokalni strateški koordinator.

Anja Ademi

Antea Carić

Antea Carić magistrirala je na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, smjer Financije i računovodstvo. Tijekom preddiplomskog studija odradila je godinu dana studentske razmjene u Barceloni, na EADA Business school, te potom godinu dana na Toulouse Business School u Nantesu. Nakon studija radila je 3 godine u odjelu nabave za Valamar Hoteli & Ljetovališta. 2016.godine pridružila se Internova timu te je preuzela odjel marketinga. Paralelno je počela stvarati novi odjel i novu ponudu - trgovinu i inženjering, tzv. FF&E. Zahvaljujući tome, Internova je stekla povjerenje pouzdanih i kvalitetnih dobavljača iz zemalja Europske unije te ih svrstala na popis stručnjaka za stolariju po mjeri koji svojim klijentima odgovorno nude samo proizvode vrhunske kvalitete. 2022.godine, zajedno s kolegom osniva novi brand pod nazivom HIDDE koji stvara i proizvodi vlastitu kolekciju ekskluzivnog namještaja.

Antea Carić

Juraj Šikonja

Juraj Šikonja je direktor operacija 35 Maistrinih hotela, ljetovališta i kampova (uključujući GPHR – 2022. najbolji hotel u Hrvatskoj) i više od 100 restorana i barova (uključujući Agli Amici – Michelinova zvjezdica; Cap Aureo – Michelinova preporuka). Vodi više od 4000 radnika u svakodnevnim aktivnostima i operacijama na četiri destinacije: Rovinj, Zagreb, Dubrovnik i Vrsar. Prije Maistre, Juraj je radio u McKinsey & Company kao Engagement Manager i Consultant. Juraj je diplomirao na preddiplomskom studiju Zagrebačke škole ekonomije i managementa te magistrirao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te MBA studiju na INSEAD-u.

Juraj Šikonja

6. veljače 2023.

ZSEM TalkZS & DrinkZS - Rovinj

Eu projekt