20 svibnja 2022

Doctor of Business Administration Open Day

Sheffield Business School organizira online Open Day za Doktorski studij poslovne administracije koji će se održati u petak, 20. svibnja u 12 sati (GMT+1) putem ZOOMa.  

Ovaj event je izvrsna prilika da zainteresirani dobiju sve informacije o DBA programu kojeg Sheffield Business Schoolu. Osim predavača, prisutni će biti i DBA studenti, koji će iz prve ruke podijeliti svoja iskustva i odgovarati na pitanja publike.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite kolegici Catriona Murray na email cm6496@exchange.shu.ac.uk

Doktorski studij poslovne administracije

Zagrebačka škola ekonomije i managementa nudi četverogodišnji program doktorskog programa iz poslovne administracije, DBA, u suradnji sa Sheffield Business School, jednim od vodećih fakulteta na Sveučilištu Sheffield Hallam (SHU) u Sheffieldu, Velika Britanija. DBA program je namijenjen svima koji se žele znanstveno i stručno usavršavati nakon završenog diplomskog studija te unapređuje i obogaćuje polaznikova akademska i praktična znanja.

Doctorate of Business Administration

...

Po završetku doktorskog programa stječe se titula Doctor of Business Administration (DBA) Sveučilišta Sheffield Hallam, što je ekvivalent najvišem, doktorskom, stupnju formalnog obrazovanja. Navedena diploma otvara mogućnosti nastavka karijere kako u akademskom svijetu, na brojnim poslovnim učilištima i fakultetima, tako i na raznim pozicijama u privredi gdje se zahtjeva vrhunsko znanje i specijaliziranost.

Doctorate of Business Administration

DBA raspored

DBA je četverogodišnji program, a organiziran je "part-time" što znači da jedan dio modula pratite na ZŠEM-u, a drugi na SHU te su predavanja na engleskom jeziku.

Doctorate of Business Administration

Ukoliko ste zainteresirani za doktorski studij prijaviti se možete ovdje. 

Za ispunjenje prijave trebate unijeti svoje opće podatke kao i podatke o dosadašnjem formalnom obrazovanju te priložiti životopis. Po ispunjenju prijave organiziramo razgovor s kandidatom koji služi za upoznavanje kandidata, predstavljanje DBA programa i omogućuje kandidatu informiranje o detaljima doktorskog studija. 

Više informacija o Doktorskom studiju poslovne administracije možete vidjeti ovdje.