Na ZŠEM-u sam stekao znanja i nova poznanstva

Ivan PinterMladi hrvatski poduzetnik Ivan Pinter progovara o vrijednostima koje je stekao u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, te kako ih je iskoristio za svoju karijeru.

Ivan Pinter, 34-godišnji mladi stručnjak za praćenje organizacijske kulture u Kauflandu, osim svojom inteligencijom, oduševio me tijekom intervjua i svojim pozitivnim duhom i prijateljskom aurom koju je isijavao u svakom pogledu. Kada sam to istaknula i pohvalila rekao mi je da je to samo jedna od stvari koje je razvio u ZŠEM-ovoj poticajnoj okolini. Sa mnom je podijelio i ostale „za život bitne vrijednosti“ koje je stekao upravo na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Vratimo se skroz na početak, kada i zašto ste se odlučili upisati ZŠEM?
Nakon nekoliko godina analiziranja i traganja za edukacijom, shvatio sam da je ZŠEM najbolji izbor za moj daljnji razvoj. Iskustvo studiranja na ZŠEM-u pomoglo mi je i u osobnom i u profesionalnom razvoju.

Kako Vam je ZŠEM pomogao u ostvarivanju vlastite karijere?
Osim novih znanja, najvrjednije što sam ponio sa ZŠEM-a su nova poznanstva, od kojih su neka postala prava prijateljstva. Mogu reci da mi je MBA ulaznica u neki novi svijet te mi pruža više mogućnosti i izbora u karijeri.

Radite li sada svoj posao iz snova ili ste još uvijek na putu prema njemu?
MBA je jednim dijelom i ‘zaslužan’ za trenutni posao, s kojim sam izrazito zadovoljan. Vjerujem da sam na pravom putu prema ostvarivanju svojih potencijala i zaista uživam u njemu.

Kome biste preporučili studiranje na ZSEM-u i zašto?
ZŠEM bih svakako preporučio svima koji se žele razvijati i napredovati, upoznati nove ljude, a sve u skladu sa suvremenim potrebama tržišta.

I za kraj, imate li neki savjet za buduće ZŠEM-ovce?
Budućim polaznicima ZŠEM-a htio bih prenijeti da budu hrabri i odlučni, da uživaju u svom razvojnom putu te da se ne boje pogrešaka jer što prije shvatimo da ne možemo pobijediti sve ‘utakmice’, bit će nam lakše.

„Osim novih znanja, najvrjednije što sam ponio sa ZŠEM-a su nova poznanstva, od kojih su neka postala prava prijateljstva.“

Sugovornik: Ivan Pinter
Autorica: Magdalena Bušić